Monday, January 30, 2012

YAYASAN NUR SYIFA : MANUSIA ANGKUH BERTOPENGKAN AGAMA

TIDAK KU SANGKA PUJIAN YANG KU BERI, RACUN BERBISA YANG DI BALAS. ANGKUH SUNGGUH KELOMPOK SYAITAN BERTOPOENG MANUSIA DARI JAKARTA INI. TIDAK PERNAH AKU DECLARE BAHAWA YAYASAN NUR SYIFA ADA KAITAN DGN PERUBATAN ISLAM NUR SYIFA. AKU MEMUJI KERANA MEREKA BERJAYA MEMERTABATKAN ILMU ISLAM YANG HAQ NAMUN KINI AKU CURIGA BAHAWA APA YANG BERLAKU DI YAYASAN NUR SYIFA INDONESIA ADALAH ISTIDRAJ DARI ALLAH SEMATA. "TIDAK MASUK SYURGA WALAU ADA SEBESAR ZARAH PERASAAN SOMBONG" MAKA NYATA SEKALI KALAU BUKAN ISTIDRAJ MAKA AMALAN SIHIR LAH MENJADI AMALAN DI YAYASAN NUR SYIFA INDONESIA.

-----------------------------------------------------------------------

INI KOMEN DAN TUDUHAN TANPA BICARA DARI SYAITAN INDON INI.
---------------------------------------------------------
Penipuan Yg Mengaku-Ngaku ada Hubungan dengan Terapi NurSyifa' Jakarta


Hati-Hati PENIPUAN...ada blogspot di Malaysia yang mengaku-ngaku ada Hubungan dengan Terapi NurSyifa'- Jakarta, salah satu linknya: http://warisansunankalijaga.blogspot.com/


Mereka memberikan Nota/Tulisan sebagai berikut dalam websitenya :

Saya mendapat ilham untuk menggunakan nama Nur Syifa (Malaysia) adalah kerana keilmuan HM Bambang Irawan dan saya adalah sama (Kanjeng Sunan Kalijaga), kaedahnya juga sama yakni Teknologi Roh melalui konsep pengaliran tenaga elektrik ke dalam tubuh. Amalannya juga kebanyakkannya sama juga. Lalu, apakah kemampuan saya tidak mencapai sepertimana yang telah di capai oleh HM Bambang ? Beliau boleh di katakan senior di dalam keilmuan ini dan saya banyak mempelajari teknik dan kaedah dari tulisan dan pengalaman beliau. Terimakasih yang tidak terhingga untuk Tuan HM Bambang. Banyak kesamaan sebenarnya di antara kami namun ada juga perbezaan yang dapat membezakan kami. Kami mempunyai guru yang berlainan namun dari jalur yang sama.


Bahkan banyak Tulisan dari HM. Bambang Irawan S (Guru Besar Terapi NurSyifa'- Jakarta, www.pengobatan.com dan www.nursyifa.net) di copy paste ke websitenya dengan menghilangkan nama beliau atau menyamarkannya menjadi H. Mohammad B.I .


Bahkan Menawarkan Program Pelatihan seperti yang dilakukan di Terapi NurSyifa'-Jakarta, dengan tulisan sebagai berikut : BAGI MEREKA-MEREKA YANG BERMINAT UNTUK MEMPELAJARI ILMU INI KHUSUSNYA DI MALAYSIA, BOLEH HUBUNGI SAYA SENDIRI HJ.WAN ZUL DI NO. YG TERTERA.(*dicopy dan diambil dari Kesaksian mbak Kurnia, peserta program Buka Aura Nur Ilahi NurSyifa'-Jakarta).HATI-HATI PENIPUAN !!! TERAPI NURSYIFA' TIDAK MEMBUKA CABANG DI MANAPUN. SAAT INI BANYAK WEBSITE DENGAN NAMA NURSYIFA' YANG COBA MEMBERI LAYANAN YANG KATANYA SAMA DENGAN TERAPI NURSYIFA' - JAKARTA, TAPI TERNYATA TIDAK. UNTUK ITU MOHON BER HATI-HATI.....BILA MENEMUKAN ADANYA KESAMAAN MOHON SEGERA LAPORKAN KE KAMI. TERIMA KASIH BANYAK.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

APA MAKSUD NUR SYIFA? BODOH SANGAT LA KALAU MENGAJI AGAMA TETAPI MAKNA NAMA INI PUN TAK TAHU. NUR SYIFA BUKAN MILIK ANDA TETAPI MILIK ALLAH SWT. SEGALA-GALANYA MILIK DIA.....BODOH!!!!!!!

SAYA MENDAPAT ANUGERAH DAN ILMU DARI RASULULLAH SENDIRI DI MALAM LAILATUL QADAR, AMALAN "ANAK KUNCI PEMBUKA KHAZANAH LANGIT DAN BUMI" DAN "AMALAN PARA ARIFFIN" PENGESAHAN DARI BAGINDA RASUL SENDIRI ATAS KELAYAKAN SAYA, APAKAH HJ.BAMBANG JUGA MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DARI BAGINDA RASULULLAH SEPERTI SAYA???? BAGINDA RASUL JUGA MENGIKTIRAF SAYA SEBAGAI ORANG ARIFF, ADAKAH HJ.BAMBANG JUGA BEGITU??????

KINI SAYA WAS-WAS BAHAWA HJ.BAMBANG SEBENARNYA MENDAPAT BANTUAN SYAITAN JIN DAN IBLIS DAN BUKAN DARI TENTERA ALLAH TAALA. MENGHALAU DAN MENANGKAP JIN DALAM BADAN GUNA TELUR????? HA HA HA SEPERTIMANA DUKUN WAHABI HALAU JIN GUNA GARAM, DI MANA ALLAH YANG ANDA SEMBAH????? ALLAH MAHA BERKUASA DAN MAHA MELIPUTI DAN ADA LEBIH DEKAT DARI URAT LEHER., KENAPA GUNA TELUR..........KAMU MENSYIRIKKAN ALLAH DENGAN TELOR..BAHLOL.

PELAJAR SAYA SENDIRI DI DATANGI SUNAN KALIJAGA SAMADA DALAM MIMPI ATAU SEDAR, MENGAJAR ILMU SECARA TERUS DAN JUGA MENGAWASI PESAKIT SAYA...........MALAH PERNAH MEMBELASAH PELAJAR SAYA YANG MEMBELASAH ORANG .
MEREKA SENDIRI MENCERITAKAN MEREKA DI KUNJUNGI KANJENG SUNAN BUKAN OMONGAN SAYA SEMATA.....

MALAH PARA WALI LAIN JUGA TERMASUK SYEIKH ABDUL QODIR AL JAILANI....MENDATANGI PELAJAR-PELAJAR SAYA YANG SUDAH SAYA DIDIK AGAR MEMBERSIHKAN HATI TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBUAT AMALAN DAN MENGENAL TUHAN DENGAN SEBENAR-BENARNYA.

APAKAH CERITA-CERITA SEPERTI INI PERLU SAYA WAR-WARKAN AGAR ORANG RAMAI KAGUM DENGAN SAYA?? ITU RIAK NAMANYA DAN KEMUDIAN MENJURUS KEPADA KESOMBONGAN LALU "BERLAGAK NAK MAMPUS"

SAYA AJAR PELAJAR SAYA MENGENAL TUHAN TERLEBIH DAHULU, BERSIHKAN HATI BARU DAPAT BERAMAL DENGAN TENANG DAN KHUSYUK. TETAPI APA KAH AJARAN HJ.BAMBANG.......SEHINGGA PELAJARNYA BEGITU ANGKUH DAN SOMBONG ????/

HATI-HATI DENGAN GURU SEBEGINI....SYAITAN BERTOPENG MANUSIA.