Saturday, July 16, 2011

KENAPA KAMI PARA BANI HASYIM DIHARAM MEMASUKKAN ESTER KE DALAM TUBUH...??MQTK adalah pertubuhan khusus yang diwujudkan oleh pihak Istana/kerabat hanya untuk menjaga kepentingan keluarga besar darah Bani Hasyim yang diharamkan zakat fitrah dan sedekah mengikut hukum fekah dan Aqidah Ahli Sunnah Wal-Jamaah pegangan Raja-Raja Melayu ini.

Sebarang bentuk bala penyakit jasad yang disebabkan terlanggar hukum fekah oleh mana-mana ahli dapat dipulihkan dengan kaedah tertentu oleh pakar-pakar MQTK yang lebih arif.

Hanya pakar genius (min. 9A1-SPM) dipilih untuk ketua unit perubatan. Dr. Nurul Hanis bt Yusoff dan Dr. Mohd Yusran bin Yusoff adalah antara berpuluh doktor seluruh negara terpilih (ala-ala Manhattan Project lo!).


Saya sendiri selaku YDP.MQTK, meminta mereka mebuat kajian khas kenapakah ada esakit yang tidak dapat dipulihkan 100% dengan kaedah Pati Rahsia nenek moyang kami itu..!!

Hasil kajian mereka mendapati, pesakit (bani Hasyim) yang telah dipulihkan dengan bayaran Dam atas kesilapan lazim itu(termakan zakat dan sedekah) tetapi masih belum pulih sepenuhnya adalah disebabkan ;

1. Sampel Air Liur dan Air kencing serta najis yang dikaji oleh mereka menunjukkan kehadiran asid yang tinggi berpunca dari ester.

2. Disahkan semua yang belum pulih itu (sama ada kulit rosak, ada gatal, mata kabur, syahwat lemah etc) pengguna tegar ubatan hospital yang semuanya mengandungi ester(pengawet).

Semua jenis makanan yang tamat tempoh akan basi, masam dan berkulat atau bakteria dan mengikut hukum fekah ianya haram dimakan oleh manusia dan wajib dibuang atau untuk haiwan bukan untuk manusia lagi.

Dengan teknologi dan ilmu kimia, Bakteria/kulat dari makanan/buahan rosak ini disebut/dipanggil "Yist" ini masih boleh diguna dan di makan dengan selamat dala kuantiti terhad, bila diproses. Anggur, epal, tamar dan sebagainya boleh mengeluarkan yist yang banyak dan cepat.

Ester adalah berasal dari yis(basian/benda masam/buah yang dijeruk-tamat tempoh) yang diproses di makmal kimia, dengan dipanaskan ke suhu 300 darjah atau lebih dan dicampur dengan asid borik dengan nisbah tertentu. Pati campuran ini dipanggil Ester.

Ester inilah digunakan oleh industri arak dan pengawetan. Semua jenis arak dan ubatan memerlukan ester untuk tahan lama di pasaran. Begitu juga makanan dan minuman dalam Tin yang dikilangkan memerlukan bahan pengawet bagi tujuan komersial. Justeru ester adalah penyumbang utama aktiviti industri pemakanan dan perubatan dunia.

Dan salah satu contoh Ester yng paling mudah, murah serta selalu digunkn oleh semu lapisan masyarakat termasuk anda adalah "PENADOL & PIL 760"..!!

KESIMPULAN DR. MOHD YUSRAN - UNIT PERUBATAN MQTK

Selagi Najis ester(yist) yang bersifat haram di sudut hukum fekah itu berada dalam jasad dan tidak dibuang 100%, selagi itulah doa afiat dalam Qunut terhijab, dan kesihatan tidak akan dapat dikembalikan 100% oleh Unit Perubatan MQTK, mengikut teori kitab rawatan Islam, Al-Quran, Hadis, Ijmak dan Qias serta petua MQTK ini..!!

KESIMPULAN DARI SAYA SELAKU YDP. MQTK.TENGKU YDP MQTK YM YUSNAIDI YUSOFF
BERSAMA YM PROF. Dr. USTAZ UTHMAN ELMUHAMMADY
FELLOW KEHORMAT ISTAC/IIUM

"Oleh kerana ianya mendatangkan banyak susah/buang kos banyak kepada saya yang ramai ahli (tu ada 38 orang lagi kaum ibu dengan gejala sakit yang sama lepas 2-3 orang anak-ada tanda kanser)...maka jalan mudah saya "HARAMKAN" semua jenis ESTER dimasukkan kedalam tubuh...atau jangan datang kepada kami jika anda sakit, setelah guna ester beberapa tahun (kami surrender...doa tuk nenek kami jadi tak makbul dengan benda haram walaupun sedikit..!!),,"

dipetik dari : BANIHASYIM-QURAISY MQTK