Wednesday, January 17, 2018

17/10/2017 - PESAKIT STROKE YG DI SYAKKI DOKTOR BUKAN STROKE


Setelah sebulan di Pusat Rehabilisasi Cheras, pesakit keluar tanpa perubahan bahkan kata doktor disyakki bukan stroke. Something else🤔🙄.

Memang bukan stroke ku lihat. Tgn kirinya hanya lemah walau dah setahun tetapi tidak mengeras. Bermaksud darah masih berjalan. Namun dia kelihatan memeluk tubuh shj. Selepas terapi di kepala, ku sentuh tangannya dan alirkan tenaga RohKu, tenaga elektrik yg lebih berkuasa dari Mesin Ceragem mahupun ECP. Tangannya boleh lurus dan melurus dalam ia tidor. 

Kemudian terapi bahagian kaki kiri....tenaga RohKu yg berjuta voltan tenaga elektriknya di alirkan ke bahagian kaki sehingga ke hujung yg bengkak air.

Sedang pesakit berdengkur dibuai mimpi2 indah. Sesungguhnya bila di bacakan ayat2 Allah, hati menjadi tenang sehingga tertidor kebanyakkan pesakitku.

Tetapi ada perawat membaca ruqyah, pesakit mula meroyan memaki2 mereka. Beza ayat2 suci yg dibaca mendatangkan fadhilatnya yg menenangkan dan menyembuhkan penyakit berbanding ayat2 ruqyah yg mendatangkan jin dan merasuk pesakit😎😋😊.

Perubatan moden dgn ubat2an kimia, bukan menyembuhkan penyakit tetapi menambahkan penyakit dari........
Darah tinggi kpd.....
Kencing manis kpd....
Rosak buahpinggang kpd...
Sakit jantung dan tersumbat kpd.....
Parkinson.

Apakah hati buta utk melihat kemudaratan ubatan moden yg bertujuan "membabikan" manusia? Babi punca segala penyakit menjadi perniagaan yg berjaya mengkayakan Barat dan melemahkan umat Islam. Selagi dna babi penuh dlm darah, penyakit akan hidup subur dlm tubuh dan pesakit akan jadi PENAGIH RACUN DAN NAJIS DADAH seumur hidup.

Ku perhatikan pelanggan tetap najis dadah spt penagih dadah lalok dan khayal tanpa kesudahan.
Pelanggan dan perawat ruqyah tiada ketenangan hidup. Hidup susah mati pun susah.

KENAPA ENGGAN BERPEGANG KPD AL QURAN DAN SUNNAH? FAHAM 1/73 YG SELAMAT BUKAN LAGI PILIHAN🤔😶😐..?