Sunday, December 18, 2016

Suami isteri yg diganggu jin

18/10/2016 -Rakan yg juga suami kpd pesakit jantung yg dirawat oleh saya, telah baik jantungnya 2 tahun dahulu yg sepatut kena operate kini dtg semula beberapa minggu yg lalu kerana kembali sesak nafas. Mlm ni dtg membawa pesakit lain kenalannya yg memerlukan khidmatnya membuang jin2 dlm badan mereka suami isteri yg sentiasa "panas" bila bersama. Usia mereka 60an dah.

Rakan saya ni mata batinnya terbuka sendiri, dpt melihat jin2 didlm tubuh dan rumah mereka lalu menawarkan diri merawat dan seterusnya mendapatkan khidmat saya membuang jin2 itu. 

Di mulakan dgn isterinya, selepas beberapa minit mula mengaduh sakit. Di terapi dlm 10 minit, jin2 tu tak dapat bertahan dan keluar. Tak melawan pun dan tak kuat pun. Si isteri lemah sehingga tertidur, saya doakan air dan beri minum.

Giliran si suami, besar tinggi badannya. Tak sampai 5 minit selesai. Kata rakan, ada kat luar pagar, nampak semakin mencair. Semakin dipegang pagar besi tu semakin mencair mukanya. Kataku....masuk lah, dok jauh pun mencair, mari lah masuk dekat.

Lepas tu kami sembang bab ilmu dan amal.Ku terang kesalahan yg byk berlaku sekarang dgn bukti oleh ustaz2 dan tuanguru. Dia meng iakan kerana pernah dgr ucapan ini dari arwah bapanya dahulu. Rupanya berkawan dgn anak2 arwah syeikh mohd said linggi , wali 7 tanah melayu.

Dia menyatakan hajat utk datang lagi. Alhamdulillah.